17 | 01 | 2020

L'Orfeó Valenciá Infantil (OVI) i Convent Carmen

El dissabte 25 L'Orfeó Valenciá Infantil (OVI) i la Coral Rossinyolsde Sant Llorenç del Penedés (Tarragona) cantarán en l'esglesia de Convent Carmen. Un intercanvi coral únic.

L'OVI (Orfeó Valencià Infantil) és una coral infantil/juvenil creada a la ciutat de València, sota el si de l'Orfeó Valencià al curs 2004-2005. Aquest projecte coral singular ofreix una oferta cultural musical diferent, oberta a qualsevol cantaire entre 4 i 18 anys i sense selecció de veus. L'OVI vol

la transmissió de l'estima per la nostra llengua, mitjà de comunicació entre nosaltres, amb els famílies i mitjà d'expressió musical en forma de cançons amb textos poètics. A mes, recerca i difusió de l'obra de poetes/poetesses valencianes i d'altres països, creant melodies i arranjaments per músics valencians.

«Complir anys és sempre un motiu de festa i alegria. Després de 15 anys amb més de 800 persones entre cantaires i famílies que ens han acompanyat, som conscients de que OVI és un projecte consolidat i arrelat a la vida cultural de la nostra ciutat» Diuen, pero aixó el proper dissabte 25 de gener a les 19:00 Convent Carmen és l'escenari per a un intercanvi coral amb la Coral Rossinyols de Sant Llorenç del Penedés (Tarragona). L'esdeveniment serà gratuït i obert a tots els públics.

Com diu Pascual Pastor i Gordero : «L'experiència coral ens dóna el model d'una cosa molt necessària en la vida: quan els problemes divideixen la gent, cal intervindre actuant però també escoltant, convivint dialògicament».

#conciertos #menudets
Historias sugeridas
volver
L'Orfeó Valenciá Infantil (OVI) i Convent Carmen
otras historias con #
compartir en